18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Kalite Takip Sistemi (KTS) " Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, başta olmak üzere şühedayı anma programları düzenlenir ve hatimler indirilir" etkinlikleri kapsamında; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma İlçe Programı yaptık. Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisemiz, Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü ve Şehitler Günü İlçe Anma Programına Eflani Kaymakamı / Safranbolu Kaymakam Vekili Gizem TOKUR, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

19.03.2023 103

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü ve Şehitler Günü İlçe Anma Programı Safranbolu Şehitlik alanındaki çelenk sunma ve şehitler için dua programlarının ardından Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Konfernas Salonunda yapıldı.

Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü ve Şehitler Günü İlçe Anma Programına Eflani Kaymakamı / Safranbolu Kaymakam Vekili Gizem TOKUR, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program şehitlerimiz için okunan Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. İlçede düzenlenen resim, şiir ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği program şiirler ve tiyatro gösteriminin ardından Çanakkale türküleri ile sona erdi.

19-03-202319-03-202319-03-202319-03-202319-03-202319-03-202319-03-2023