ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 108. YIL DÖNÜMÜ YARIŞMALARI

"Bakanlığımıza bağlı resmî ortaokullar ve imam hatip ortaokullarında şiir ve kompozisyon yarışması"

18.11.2022 513

Çanakkale Savaşları'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak, öğrencilerin geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla "Çanakkale Savaşları'nın 108. Yıl Dönümü Anma Törenleri" kapsamında Çanakkale Savaşları'nın ruhunu ve özünü anlatan, yaşanmış olayları kapsayan "Resim, Şiir ve Kompozisyon" dallarında  resmî ilkokulların 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine yönelik yarışma düzenlenmiştir.

Katılacak olan eserlerin 18 Ocak 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 108. YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ KAPSAMINDA RESMÎ İLKOKUL 4. SINIFLAR ARASI RESİM, RESMÎ ORTAOKULLAR VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARASINDA DÜZENLENEN OLAN ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ için TIKLAYINIZ

Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü