Okulumuz İçi Diriliş Çağrısı Salâ ve Salavât-ı Şerife Okuma Yarışması Takvimi

Salâ Okuma Yarışması ve Salavât-ı Şerife Okuma Yarışması; 18-19 Ocak 2023 tarihlerinde okul içinde yapılacaktır

18.12.2022 135

Salâ Okuma Yarışması ve Salavât-ı Şerife Okuma Yarışması ile Genel Şartlar:

18-19 Ocak 2023 tarihlerinde okul içinde yapılacak olan yarışmaya;

1.  İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katılacak.

2. Öğrenciler sala okuma yarışmasına bireysel olarak katılabilecek; Salavât-ı Şerife Okuma Yarışmasına ise bireysel veya koro halinde  katılabileceklerdir.

3. Sala okuma yarışmasında yarışmacı, Türk mûsikîsi makamlarından herhangi biriyle Salâ'yı bir kez okuyacak.

4.Sala okuma yarışmasındayarışmacı / koro, Türk musikisi makamlarından herhangi biriyle Salavât-ı Şerife'yi üç (3) defa okuyacak.

5. Yarışmalara katılan öğrencilere okul idaresi tarafından imkânlar dâhilinde çeşitli ödüller, başarı belgesi ve katılım belgesi verilecektir.

6. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz ayrıntılı bilgi almak ve isimlerini yazdırmak için Kur'an-ı Kerim dersi öğretmenleriyle iletişime geçebilirler.

Yarışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi için okulumuz web sitesi duyurular bölümüne bakabilirsiniz.

Mesleki Yarışmalar Koordinasyon Kurulu

YARIŞMA DUYURUSU için TIKLAYINIZ