Okulumuzun Adını Gururla Taşıdığı Şehidimiz Ömer Bilal AKPINAR'ı Kabri Başında Andık.

2018 Yılında Afrin'de Terör Örgütüne karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında Şehit Olan okulumuza isminin verildiği Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal AKPINAR'ın sene-i devriyesinde şehitliği ziyaret edildi. Şehidimizin babası İsmail AKPINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU ve Şube Müdürümüz Enver AYATA'nın da eşlik ettiği kabristan ziyaretinde okulumuz öğrencileri  tarafından Yasin-i Şerifler okundu, okulumuzun adını gururla taşıdığı Şehidimiz Ömer Bilal AKPINAR'ın kabri başında şehitlerimiz için dualar edildi.

Daha sonrasında öğle namazına müteakip Vali Yardımcımız Mustafa ŞAHİN, Kaymakamımız Şaban Arda YAZICI, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Kd. Albay Dr. Yusuf KÜÇÜKBAŞOL, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay İsmail GÖKCEK, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman BİLGİÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU ve şehidimizin ailesinin katılımlarıyla Safranbolu Dedeoğlu Camiinde Şehidimizin ruhuna ithafen mevlid programı gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan Mevlid-i Şerif ve dualar eşliğinde tüm şehitlerimiz rahmetle yâd edildi.

10.02.2024 64

10-02-202410-02-202410-02-202410-02-202410-02-2024