ŞAMPİYON OKÇULARIMIZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Okçuluk Takımımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.

03.06.2023 105

Afyonkarahisar'da düzenlenen "Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finalleri"nde ilimizi başarı ile temsil ederek TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okçuluk Takımı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş ziyarette, Türkiye Üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okçuluk Takımını tebrik ederek Safranbolu eğitim ailesi olarak öğrencilerimizin ilçemize kazandırdıkları bu başarıdan duydukları memnuniyeti ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş; Okul Müdürümüz Mustafa Pazarlıoğlu, antrenör öğretmen Tuğrul Akdemir ve okçuluk takımı öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek muvaffakiyetler diledi.

03-06-202303-06-202303-06-2023

Kaynak: https://safranbolu.meb.gov.tr/www/sampiyonokcularilcemilliegitimmudurumuzuziyaretetti/icerik/2238