SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI

Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Türkiye geneli resmî  / özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak Siyer-i Nebi Yarışması düzenmiştir.

13.10.2022 236

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na,  ilgi (a) Yönerge'nin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe / il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre, ücretsiz olarak yapılması ve etkinlik raporunun da etkinlik başvuru sahibi tarafından etkinlik bitimini takip eden 30 gün içerisinde http://meb.ai/rrp56 bağlantısında yer alan formata uygun olarak doldurulduktan sonra ogm.sosetk@meb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ için TIKLAYINIZ

OGM WEB ETKİNLİK RAPORU için TIKLAYINIZ

Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesi'nin 6 ncı maddesinin beşinci fıkrası  "Sosyal etkinliği düzenleyen kişi, kurum veya kuruluşlar, etkinlikler tamamlandıktan sonra en geç 30 gün içerisinde ogm.meb.gov.tr internet sayfasında yayınlanan formata uygun olarak düzenledikleri sosyal etkinliklere ilişkin ayrıntılı etkinlik raporunu, etkinlik onayında belirtilen eposta adresine gönderir. Bu işlemi gerçekleştirmeyen veya eksik gerçekleştiren kişi, kurum veya kuruluşların daha sonra yapacağı izin başvurusu kabul edilmez (Değişik: 31.08.2020 tarihli ve 11719784 sayılı Makam Onayı)" hükmü doğrultusunda düzenlenecek etkinlik raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

"Etkinlik Raporu" formatı İçin  tıklayınız.