Burhan KAPLAN - Müdür Başyardımcısı

MÜDÜR BAŞYARDIMCISININ GÖREV VE SORUMLULUKLARI :

1-     Kontenjan belirleme-kayıt kabul ve nakil komisyonu işlemleri

2-     Okul disiplin kurulu başkanlığının yürütülmesi

3-     Öğretmen ve diğer personelin görevlerinden ayrılma ve görevlerine başlama tarihlerinin ilgili memura bildirilmesi

4-     Öğretmen ve diğer personelin devam-devamsızlığını takip ederek özür teskerelerini ya da hastalık raporlarını alma ve bunlar hakkında gerekli işlemleri yapılması.

5-     Ders ücret onaylarının alınması ve ek ders işlerinin takibi

6-     Ders dağıtım programının yapılmasının takibi

7-     Gerçekleştirme görevliliği

8-     Müdür yardımcılarının çalışmalarına yardımcı olmak ve işbirliğine gitmek.

9-     Zümre toplantıları ve tutanak işlerinin takibinin takibi

10-Ek derslerin KBS sistemi üzerinden yapılması

11-Taşınır kayıt ve kontrol yetkilisinin yürüttüğü iş ve işlemler (TİF)

12-Görev alanı içindeki istatistiki çalışmaların yapılarak raporlaştırılması

13-Ortak sınavlar, tek ders ve sorumluluk sınavlarının takibi

14-UZAKTAN EĞİTİM EBA Zoom vb programların iş ve işlemleri ile öğrencilerin ve öğretmenlerin erişe birliğini takip etmek ve programlamak

15-Öğretmen ve diğer personelin devam-devamsızlığını takip ederek özür tezkerelerini ya da hastalık raporlarını alma ve bunlar hakkında gerekli işlemleri yapılması.

16-BT Sınıfı-Fatih projesi iş ve işlemleri

17-Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerin nöbet çizelgelerinin hazırlanması

18-Norm kadro ile ilgili iş ve işlemlerin düzenlenmesi

19-Mebbis ve meis işlemlerinin gerçekleştirilmesi

20-Öğretmenler kurulu gündem maddelerini hazırlayıp, tutanakların imzaya hazır hale gelmesini sağlamak

21-Onur kurulu ile ilgili iş ve işlemlerin yapılmasını sağlanması. Ödüllendirilecek öğrenciler için (onur belgesi) disiplin kuruluna görüş bildirmesi.

22-İhale komisyon başkanlığı

23-Okulun malzeme ihtiyaçlarının ilsis üzerinden istenmesi ve izlenmesi ile ilgili iş ve işlemlerinin yürütülmesi

24-Okul müdürünün verdiği diğer görevleri yerine getirmek

25-Müdürün olmadığı durumlarda, okulda müdürün yerine vekâlet etmek.

26-İş ve işlemlerde, diğer müdür yardımcılarının iş ve işleyişlerine yardımcı olmak, onlara görev ve sorumluluk vermek.

27-Görev dağılımı ve bölümleri ile ilgili kendisine sevk edilen ve giden evrak defterine kaydedilecek tüm resmi yazıların metin içeriği resmi yazışma kuralları ve Türkçe’nin doğru kullanılması açısından incelenmesi ve paraf edilmesi, paraf edildikten sonra okul müdürünün imzasına sunulması.